viernes, 2 de octubre de 2015

LA FUNCIÓ DE NUTRICIÓ

S’enten per funció de nutrició el conjunt de processos que permeten als éssers vius d’obtenir la matèria i l’energia per realitzar les seves funcions vitals. Aquesta funció implica un intercanvi de matèria i energia amb el medi.

Si vols més informació clica al dibuix.

 La nutricióConjunt de processos pels quals el organisme aconsegueix lessubstàncies i l’energia que necessiten per viure.Le...










Aquí teniu un video de l'aparell digestiu.



Activitats:
*Alimentación y nutrición.
*ZonaClic:El sistema digestivo.

8 comentarios:

  1. Hola soy Paula Ju,me han gustado mucho los esquemas i las actividades,la pena es que solo he podido entrar en la primera actividad,porque en la otra se tenia que instalar java.
    ADIOS HASTA MAÑANA.

    ResponderEliminar
  2. Hola soy Paula Ju,me han gustado mucho los esquemas i las actividades,la pena es que solo he podido entrar en la primera actividad,porque en la otra se tenia que instalar java.
    ADIOS HASTA MAÑANA.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. PERDON HE TENIDO UN PROBLEMA I SE ME HA ENVIADO DOS VECES.
      PAULA JU

      Eliminar
  3. Bon dia classe,som n'Adria Raya. Gracies emma per possar els exersicis.

    ResponderEliminar
  4. Hola som n'Edu m'han agradat molt els exercicis i els esquemes ens servirán molt per estudiar. Pero al segon exercici no hem deixava entrar perque tenia que instalar java. Adeu!!!!

    ResponderEliminar
  5. Hola! Soy Sandra R. Me han gustado mucho las actividades pero no he podido entrar en la segunda porque no tengo Java. Estos esquemas nos ayudaran mucho a la hora de estudiar! Gracias Emma!
    Adios!!

    ResponderEliminar
  6. Hola Soy Luca . Me ha gustado mucho las actividades pero necsitava el java para la actividad 2. Seguro que nos ayudara mucho las actividades . Bueno BYE BYE!!!

    ResponderEliminar
  7. Hola som n'Aina S. a jo només m'ha anat bé entrar la primera activitat peró segur que podre estudia igual gràsies Emma i Elisa,adeu!

    ResponderEliminar